A masszírozás az érintés különleges formája, úgy is mondhatnánk egyfajta „tánc a bőrön”,

Masszírozlak Kedvező Áron

Tatabánya
06304547248
maszirozlak@gmail.com

Kattints a linkre és töltsd ki! Sokat segítenél vele! Köszönöm.

docs.google.com/forms/d/1rUKWdTZqwmEocFqU1RYtzZRimBPM2E-uRS4-SvvA9N8/viewform

Csokis masszázs

A csoki olyan anyagokat tartalmaz, amelyek puhítják, hidratálják a bőrt, ezáltal feszesítenek, késleltetik az öregedést, visszaadják az elvesztett nedvességet a bőrnek.
Kleopátra tejben fürdött, mi megtehetjük, hogy csokoládéban. A csokimasszázs a leginkább endorfin termelő, lélekre ható kezelés.Tökéletes elmerülés a fizikális és mentális „jólétben”. Több mint 800 molekulájának köszönhetően a csoki hidratálja és tonizálja a bőrt, oldott ásványi anyag tartalma pedig bőrpuhító, revitalizáló hatású. A kakaóvajat tartalmazó termékek tisztítják, ápolják és védik is a bőrt. A narancsbőr egyik legjobb ellenszerének tartják és egyes szakemberek szerint centikben mérhető a karcsúsodás, amit egy kúrával is elérhetünk.
A csokoládé masszázs egy igazán mélyen relaxáló, lazító kezelés, melynek során test és lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől, esetleges fájdalomtól. Az évszázadok óta afrozidiákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. Emellett hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.

A csokaládé masszázs egy igen kellemes feltöltődési lehetőség mind a bőr és a lélek számára. Kiváló meglepetés egy különleges alkalomra. A csokoládét évszázadok óta afrodiziákumként tartják számon, mivel olyan vegyületet tartalmaz, melyet az agy is termel, amikor szerelmesek vagyunk.

Ajánlott:

- száraz, érett, öregedő bőrre,
- jótékony hatással van a narancsbőrre
- stressz, idegesség,
- depresszió, rossz közérzet,
- fáradékonyság,
- magas vérnyomás stb. esetén.
- sok kávét fogyasztónak,
- hidratálja és feszesíti a bőrt
- pótolja a hiányzó ásványi anyagokat
- bársonyossá és simává teszi a bőrt
- antioxidáns hatóanyagaival segíti a sejtek regenerálódását
- méregtelenít
- csökkenti a koleszterint


 

Nem ajánlott:
- aknés bőrre,
- ekcémásoknak,
- lázas, fertőző betegség esetén,
- gyulladásra hajlamos személyeknek.