A masszírozás az érintés különleges formája, úgy is mondhatnánk egyfajta „tánc a bőrön”,

Masszírozlak Kedvező Áron

Tatabánya
06304547248
maszirozlak@gmail.com

Kattints a linkre és töltsd ki! Sokat segítenél vele! Köszönöm.

docs.google.com/forms/d/1rUKWdTZqwmEocFqU1RYtzZRimBPM2E-uRS4-SvvA9N8/viewform

Relaxáló masszázs

A mai rohanó, stresszel telített hétköznapokban mindenkinek szüksége van a masszázs áldásos hatására. Az érintés életszükségletünk, azt jelenti, hogy kapcsolatban állunk a külvilággal. Egy kellemes masszázs nem csak a fáradt izmainkat lazítja el, hanem a feszült idegrendszerünket is megnyugtatja, csökkenti a szorongást. A kellemes légkörben, aromás olajokkal végzett kezelés igazán pihentető élményt nyújthat. Az idegrendszer nyugalmi állapotba kerül, a mély légzés elősegíti a belső feszültségek oldódását, a negatív gondolatok elűzését.

A masszírozás idegrendszere gyakorolt nyugtató, stresszoldó hatását mindenekelőtt kezünk melege, a kifejtett nyomás és az érintés ingere váltja ki. A bőr gyógyító energiákat közvetít, a  felületén található idegvégződések érzékelik a bőrt érő ingereket, melyeket az idegpályákon keresztül a központi idegrendszerbe juttat. Az agy feldolgozza a kapott ingereket, majd a továbbküldi a különböző testrészekhez, szervekhez.

Meleget, biztonságot, ellazulást, megerősítést, önbizalmat, vitalitást ad. A simogatás annyira természetes gesztus, hogy akik ezt nem kapják meg, hajlamosak lesznek a depresszióra és az ingerlékenységre. A simogatás, a testi érintés iránti igényünk gyermekkorunk elmúltával sem szűnik meg. Mindannyiunknak szüksége van rá, általa érezzük, hogy szeretnek, óvnak bennünket, hogy biztonságban vagyunk.

A masszázs az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb módszer, amellyel betegségeket előzhetünk meg, megőrizhetjük egészségünket, teljesítőképességünket, szépségünket. Egész szervezetük működését befolyásolja.

Feszessé teszi, vagy ellazítja az izmokat, javítja a vérkeringést, enyhíti számos megbetegedés tüneteit, panaszait.

Hatással van belső szerveinkre, bizonyos hormonjaink termelődésére, emésztőrendszerünk működésére, anyagcserénkre, elősegíti szervezetünk méregtelenítését.

Aromaterápiával együtt alkalmazva jótékony hatása tovább fokozható.

A relakszáló masszázs hatásai:

  • Csökkenthető a feszültség
  • Az idegesség
  • Megszabadulhatunk stressz okozta tünetektől
  • Pihenteti és regenerálja a szervezetet
  • Simogatja a lelket
  • A biztonság és gondoskodás érzését nyújtja
  • Test és a lélek megszabadul a hétköznapi feszültségektől, a fáradtság érzésétől
  • Hatására enyhül a bánat és a szorongás érzése is