A masszírozás az érintés különleges formája, úgy is mondhatnánk egyfajta „tánc a bőrön”,

Masszírozlak Kedvező Áron

Tatabánya
06304547248
maszirozlak@gmail.com

Kattints a linkre és töltsd ki! Sokat segítenél vele! Köszönöm.

docs.google.com/forms/d/1rUKWdTZqwmEocFqU1RYtzZRimBPM2E-uRS4-SvvA9N8/viewform

Sómasszázs

Amióta világ a világ tudjuk, hogy só nélkül mit sem ér az étel – még az édes ízekhez is kell egy csipetnyi. Nem véletlen, hogy a mindennapi szóhasználatban a kedvetlen, unalmas embereket is sótlannak hívjuk. A só gyógyító hatását is ősidők óta ismeri az emberiség, hiszen már az ókori rómaiak is tudtak róla.

Napjainkban nem csak a betegek, de egészséges emberek is előszeretettel élvezkednek a só barlangokban, sókamarákban, ahol a szmogtól tisztíthatjuk ki tüdőnket, de egy-egy őszi nátha kúrálásánál is a régi jól bevált recepthez, a sós inhaláláshoz folyamodunk. A kozmetikában sós fürdőben, sós testradírral szépülhetünk. Sőt, ezzel a szemcsés anyaggal még masszírozni is lehet!

A wellness szolgáltatások között egyre népszerűbb a sómasszázs. Ilyenkor a különféle illóolajokhoz keverik a sót, amellyel a vendéget tetőtől talpig, a fejbőrrel és az arccal együtt végigmasszírozzák. Ezzel több legyet is ütnek egy csapásra, hiszen nemcsak a felső, elhalt hámsejteket távolítják el, mint a sós testradírral, de a mélyebb hámszöveteket is méregtelenítik vele, miközben a só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma is felszívódik. A masszázs mozdulatok segítik a felszívódást, és a sós olajokkal együtt élénkítik a vérkeringést, javítják a sejt anyagcserét és a faggyúműködést. A kezelés során erősödik az immunrendszer, szépül, hidratálódik a bőr. A masszőr a sómasszázshoz a szerint választja ki a megfelelő illóolajat, hogy frissíteni, nyugtatni, vagy a kedélyünket szeretné javítani. A levendulaolaj például kiváló relaxáló, míg a citromolaj élénkítő hatású.

A sómasszázs, amely fél órától akár másfél óráig tarthat, befejező aktusa a meleg, vizes kendővel való áttörlés. Utána egy-két óráig nem ajánlott fürödni, vagy zuhanyozni, hiszen a kendővel csak a felesleges olajos sót törlik le a felszínről, a többit hagyják felszívódni.

A Só masszázs nemcsak a kényeztetésről szól, hiszen rendkívül egészséges, számos jótékony hatásának köszönhetően:

 • Hidratáló, vitalizáló és méregtelenítő masszázs egyben. 
 • Az értékes só és a masszázsolaj biztosítja a test méregtelenítését. 
 • A masszázs eltávolítja a bőr felső elhalt hámsejtjeit, miközben a só magas ásványi és nyomelem tartalma felszívódik, ezáltal a bőr mélyebb rétegeit is salaktalanítja. 
 • A vérkeringés serkentésével javítja a sejt-anyagcserét, elősegíti a szabadgyökök elleni védekezés mechanizmusát. 
 • Kitisztítja, megszépíti, fiatalítja a bőrt, miközben testi-lelki felüdülést biztosít.
 • Támogatja a szervezet öngyógyító erejét, erősíti az immunrendszert.
   

A masszázs leírása:
Különleges, magas ásványi anyag tartalmú só és masszázsolaj, valamint illóolaj keverékét használja a masszőr. A himalájai sóban több mint 80 féle ásványi anyag és nyomelem található meg. Masszázs után a felesleges sót egy nedves kendővel törli le a masszőr. Érdemes várni a zuhanyzással 1-2 órát, mivel a hatékonyabb felszívódás fokozza a pozitív hatást.

A masszázs során a speciális kézmozdulatok érik el a kívánt hatást, melynek során:

 • A sós masszázs eltávolítja a hámréteg felső elhalt részeit.
 • A sós masszázs méregteleníti a bőr mélyebb rétegeit.
 • A só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma felszívódik így táplálja a bőrt és a testet.
 • Optimalizálja a bőr faggyú termelését, valamint elpusztítja a különböző gombákat és vírusokat is.